You are here
Home > Fashion > Valkoharmaa matto – opiskeluhuoneen ykkönen

Valkoharmaa matto – opiskeluhuoneen ykkönen

Häiriötekijät vaikeuttavat opiskelua. Yleisimpiä häiriötekijöitä lienevät elektroniikka ja ulkoa kumpuavat äänet, mutta entäpä huoneen sisustus?

Matot voivat muuttua ongelmaksi

 Opiskeluhuoneen lattiaratkaisut sivuutetaan usein. Esimerkiksi runsaasti kuvioita sisältävä matto voi toimia huomattavana häiriötekijänä. Opiskeluhuoneeseen on syytä harkita neutraaleja värejä, kuten vaikkapa valkoharmaa matto. Neutraalit sävyt rauhoittavat mieltä ja huoneen tunnelma säilyy mukavana.

Seinäsi saattavat olla häiritsevät

Usko tai älä, opiskeluhuoneesi seinät saattavat häiritä opiskelua. Kuviorikas tapetti tai räikeä maali voi vaikeuttaa tehtäviin keskittymistä. Entäpä tavaraa pursuavat hyllyt tai suosikki kirjasi? Myös nämä voivat toimia opiskelua häiritsevinä tekijöinä. Onkin parasta jättää opiskeluhuoneen seinät yksinkertaisiksi ja valita rauhoittavia värejä. Keskittymiskykysi paranee eivätkä huoneen elementit pääse häiritsemään suoriutumistasi.

Melu

Rakastatko rock-musiikkia ja jammailua suosikki kappaleesi tahtiin? Musiikki kannattaa pitää poissa opiskeluhuoneesta. Kaikenlainen musiikki on mahtavaa ja voi parhaimmillaan auttaa keskittymään – opiskelutilanteeseen kannattaa kuitenkin valita rauhoittavaa ja melodista musiikkia. Äänekäs musiikki voi viedä keskittymisen mennessään. Haukkuuko ulkona äänekäs koira? Kantautuuko lasten äänet läheiseltä leikkikentältä? Vastamelukuulokkeet ovat helppo ratkaisu ongelmaan! Toisaalta voit myös aina siirtää työtilasi kauemmaksi melusta.

Oikean maton löytäminen

Uudet seinämaalit hoituvat helposti. Mutta, miten on maton laita? Riippuen asuinpaikastasi, mattojen jälleenmyyjillä on usein tarjottavanaan rajoitettu varasto. Onneksi maailmaan mahtuu myös verkossa toimia jälleenmyyjiä! TrendCarpet on mahtava verkkosivu, joka tarjoaa laajan mattovalikoiman. Saatavilla on tietenkin myös valkoharmaa matto. Navigointi sivustolla on helppoa ja voit etsiä mattoja koon, värin tai tekstuurin mukaan. Jos opiskelutilasi aiheuttaa keskittymisvaikeuksia, on syytä kiinnittää tiettyihin seikkoihin huomiota. Useimmiten pienet muutokset tekevät tilasta huomattavasti rentouttavamman ja nautinnollisemman. Pian tilasi ei enää estä sinua suoriutumasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Leave a Reply

Top