You are here
Home > Home > Hvordan velge putetrekk basert på sesong?

Hvordan velge putetrekk basert på sesong?

Puter har alltid blitt sett på som en gratis luksus på hotellet. Vanligvis ville folk ikke eksperimentere mye med puter. Men nå ting har endret seg og folk fokuserer mye på hjem innredning. For noen, puter er bare et stykke dekor, men for så meg, de bringer trøst, luksus og kjærlighet i huset. Puter på TrendCarpet kommer i ulike former og størrelser og kan ikke kastes over store sofaer, men kan også brukes og dekorert på sengen. I alle de glamorøse rommet dekor YouTube-videoer, er det én ting til felles; sengene ser så koselige og komfortable og så organisert.

Et sted dypt nede vi beundrer det og har lyst til å eie slik komfort i vårt eget soverom. Selv kvaliteten på putene dekker har bedret så mye i nyere tid. De har blitt mer sære, enkle, men elegante og pene. Vanligvis, dekker ville komme i lyse farger og uthevet glitrer men nå forbrukernes krav har endret seg. Folk vanligvis går for mye lettere og nøytrale toner. I dag har Market dekker for ulike sesonger.

La oss se hvordan du velger putetrekk basert på sesonger;

  • For sommersesongen

Somrene er vakre. Du kan gå ut og spille eller bare ligge ned under solen. Du kan være på stranden og få deg en vakker brunfarge eller gå for isen med venner. Men når det gjelder å dekorere din plass for sesongen, anbefales det å bruke lysere toner. Selv mens plukke opp putetrekk, dekker bomull fungerer best. Det er lett vektet. Stoffet er veldig mykt og luftig.

Akkurat som, er det klokere å ha bomull fabrikkert klær i sommer fordi varmen fra solen ikke ville bli absorbert og påvirker huden, er det samme konseptet anvendes for dekslene. Som solen produserer ekstra varme, vil bomull ikke gjøre kontakten mellom kroppen og puten, og dermed gjør deg svett og klebrig som er vanlig om sommeren. Bomulls putetrekk kommer i forskjellige farger. De kommer vanligvis i lys og sommer passende toner.

  • For regntiden

Under regntiden, blir det tøft for klærne å bli tørr. Den våte, dystre været gjerder noen potensielle sollys. Og vaske klærne blir en oppgave. Det er alltid sagt å bruke syntetisk stoff i løpet av denne sesongen. Selv for interiør i en slik vit og dyster vær, kan lyse farger brukes. Å holde en veldig fargerik Aura i rommet kan lyse opp miljøet i huset selv på dystre dager.

Sofaer er midt av stuen. Å ha lyse, fargerike puter dekker i syntetisk fabrikasjon kan være en flott kombinasjon for regntiden. Syntetiske stoffer er alltid en frelser. Som det er raskere å tørke, så har slike deksler kan være en vinn-vinn, spesielt med de lyse, levende farger.

  • For vintersesongen

For denne sesongen, er en bit av varme og mørkere farger foretrukket av alle. For hjem innredning, spesielt mens du velger putetrekk, går for en fløyel fabrikasjon ville være et godt valg. Som i vintre, etter varmere toner over hele huset holder huset varmt. Mørkere stoffer tillater vanligvis varme å absorbere i.

Velvet er den type stoff som går bra med vinterlig tema. Rød eller rødbrun fløyel putetrekk vil se helt fantastisk i løpet av høytiden. Spesielt, mens du deltar på gjester i løpet av festlig tid. Siden sofaen og sofa settene alltid er i sentrum, er de alltid en iøynefallende midt. Å ha slike fargerike og sesongmessige putetrekk ville være svært tiltalende.

Dekorere hjemmet ditt i henhold til sesongen er viktig. Som innredningen skal alltid matche Vibe av sesongen. Siden puter er alltid beundret av alle, folk ofte ser opp til dem. Alle de fargerike pledd puter med forskjellige former og størrelser virkelig lysere og riste opp stedet godt så sørg for at du gjør ditt valg klokt.

Leave a Reply

Top